Mainos
Mainos

Kaupan kassatyöntekijää puukottaneelle syyte murhan yrityksestä

Porin Viikinäisissä työskennellyttä kaupan kassaa rajusti puukottaneelle porilaiselle miehelle luettiin keskiviikkona Satakunnan käräjäoikeudessa syyte murhan yrityksestä.

Veriteko tapahtui viime syyskuussa. Sen taustalla olivat entisen avoparin keskinäiset suhteet. Mustasukkainen mies meni ex-puolisonsa työpaikalle iltayhdeksän jälkeen mukanaan 25-senttinen puukko. Kauppa oli auki, ja siellä oli asiakkaita ja toinen työntekijä.

Hän pisti naista ylävartaloon useita kertoja. Puukotus aiheutti ilmarinnan.

Väkivallasta paraneminen vie kuukausia.

Valvontakamera tallensi veriteon, mutta todisteena käytetyn taltioinnin oikeus julisti salaiseksi. Syyttäjän mukaan siinä näkyy rauhallinen, tosin päihtyneen oloinen tekijä, joka ryhtyy puukotukseen suunnitelmallisesti.

Syytetty kiisti murhan yrityksen sekä syyttäjän vaihtoehtoisen syytteen eli tapon yrityksen. Hänen avustajansa mielestä teko oli törkeä pahoinpitely. Tarkoitus oli vain vahingoittaa naista.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme