Mainos
Mainos

Kemin vastaanottokeskukseen tunkeutuneet kiinni

Poliisi on ottanut kiinni kaksi kemiläismiestä epäiltyinä eilisestä turvapaikanhakijoihin kohdistuneesta hyökkäyksestä. Miehiä epäillään törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja kahdesta lievästä pahoinpitelystä. He ovat 29- ja 33-vuotiaita.

Rikoskomisario Hannu Turunen Peräpohjolan poliisilaitoksesta kertoo poliisin epäilevän, että kiinni otetut olivat tönäisseet afgaanimiehen veteen Takajärven uimarannalla.

Poliisi epäilee, että sama kaksikko meni myöhemmin illalla Kemin vastaanottokeskuksen asuntoon mukanaan puukko ja keppi. Miehet eivät käyttäneet kättä pidempää, mutta yksi asuntoon majoittuneista kurdimiehistä sai pienen vamman poskeensa.

Tämän vuoden puolella Kemissä on tapahtunut useita rikoksia, joiden motiivien epäillään olevan rasistisia. Alkuvuodesta paikallinen poliisi selvitti tapausta, jossa 20 hengen miesjoukko pahoinpiteli Kemissä asuvan turvapaikanhakijan.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme