Mainos
Mainos

Kempeleen Prismassa ei enää turvallisuusriskiä

Kiristysyrityksen kohteeksi joutunut Kempeleen Prisma avataan jälleen huomenna. Tavaratalo on ollut suljettuna viime torstaista saakka.

Poliisitutkinta on viikonvaihteen aikana edennyt niin, että torstaiseen uhkausviestiin liittynyt turvallisuusriski on poliisin mukaan poistunut, kertoi Osuuskauppa Arinan viestintäpäällikkö Pasi Ruuskanen.

Keskusrikospoliisi ei paljasta vieläkään tavarataloon lähetetyn kirjeen tarkkaa sisältöä. Tutkinnanjohtaja Seppo Rautavan mukaan motiivi liittynee taloudellisiin seikkoihin, ja nyt selvitetään, löytyykö taustalta esimerkiksi velkakierrettä. Miehen vangitsemisoikeudenkäynti on huomenna.

Oulun seudulta kotoisin olevaa miestä epäillään törkeästä kiristyksestä, josta voi saada maksimissaan neljän vuoden vankeusrangaistuksen.

Kauppakeskus Zeppelinissä sijaitsevaan Prismaan saapui torstaina aamupäivällä kirje, jossa vaadittiin rahaa ja uhattiin asiakkaitten ja henkilökunnan terveyttä. Uhkaajaksi epäilty mies otettiin kiinni jo torstai-iltana.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme