Mainos
Mainos

Keski-ikäinen nainen pahoinpideltiin nyrkkiraudalla – poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi tutkii viime lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Helsingissä tapahtunutta pahoinpitelyä.

Tuntomerkit

Hyökkääjän tuntomerkit:
– noin 20- 30 -vuotias
– ruumiinrakenteeltaan hoikka ja pienikokoinen
– lyhyet, vaalean ruskeat hiukset
– ihonväri vaalea
– hyökkääjällä oli mahdollisesti yllään vihreä huppari

Naisen tuntomerkit:
– keski-ikäinen
– olkapäille ulottuvat vaaleahkot polkkahiukset, suora otsatukka
– mustasankaiset silmälasit
– yllään musta kietaisuvillapaita ja mustat housut

Keski-ikäinen nainen oli matkustanut bussilla 270N Elielinaukiolta Pitäjänmäen Talin siirtolapuutarhan kohdalla olevalle bussipysäkille. Poistuttuaan bussista nainen oli kävellyt kävelytietä, siirtolapuutahan reunaa pitkin.

Kun nainen oli vielä siirtolapuutarhan kohdalla, hänen kimppuunsa hyökättiin takaapäin ja naista lyötiin useasti pään alueelle. Poliisin mukaan naisen vammoista päätellen lyönteihin on käytetty nyrkin lisäksi myös jonkinlaista välinettä, mahdollisesti nyrkkirautaa. Pahoinpitely tapahtui aamuyöllä kello 02-04 välillä.

Poliisi pyytää henkilöitä, joilla on lisätietoja tai havaintoja uhrin liikkeistä (samassa linja-autossa matkustaneet henkilöt), naista mahdollisesti seuranneesta henkilöstä tai itse tapahtumasta, ilmoittamaan havainnoistaan sähköpostitse seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi tai soittamalla kello 08.00-15.00 puhelinnumeroon 0295 471 612.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme