Mainos
Mainos

Keskustelu käy kuumana Ulvilan surmasta epäillyn internetsivuilla

Ulvilan surmasta epäillyn naisen yrityksen internetsivuilla käydään kiivasta keskustelua murhatutkinnan eilisestä yllätyskäänteestä. Porin käräjäoikeus vangitsi eilen uhrin lesken murhasta epäiltynä.

Nykyään Turussa asuvan, 44-vuotias neljän lapsen äidin yritys julkaisee internetsivuja, joissa käsitellään lapsiperheiden asioita. Keskustelupalstalla kuulumisia vaihtavat pienten lasten äidit.

Kun uutinen epäillyn vangitsemisesta eilen julkaistiin viestimissä, alkoi sivuston keskustelupalstalla kuhista. Keskustelijat käsittivät, että sivuston ylläpitäjä on rikoksesta epäilty.

Tänä aamuna keskustelijat ovat pohtineet muun muassa, miten sivuston käy, jos nainen todetaan syylliseksi rikokseen.

Oliko kaikki lavastusta?

Ulvilassa 1. joulukuuta 2006 tehtyä raakaa henkirikosta on aiemmin pidetty ulkopuolisen hyökkääjän tekona. Nyt vangittu nainen soitti surmayönä hätäkeskukseen ja ilmoitti, että perheen kotiin on hyökännyt tappaja.

Paikalle tulleet poliisit ja ensihoitajat totesivat, että naisen aviomies kehitysjohtaja Jukka S. Lahti oli surmattu raa'asti teräaseella. Myös naisella oli kyljessään teräaseen aiheuttama vamma.

Ilta-Sanomat kertoi tänään, että poliisi uskoo nykyään naisen lavastaneen kamppailun äänet hätäpuhelua soittaessaan. Poliisin mukaan hätäpuhelun tallenteesta voi päätellä, ettei paikalla ollut ulkopuolisia.

Pariskunnan vanhin lapsi, tuolloin yhdeksännvuotias tytär, heräsi surmaääniin. Poliisi on tutkinnan aikana kuullut pariskunnan neljästä lapsesta kahta.

(MTV3)

(28.9.)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme