Mainos
Mainos

Kieltäytyi maksamasta syömiään makeisia – irtokarkkivoro puri vartijaa käteen

Hätäkeskus sai eilen kuuden jälkeen ilmoituksen, että Tampereen Pakkahuoneenaukiolla sijaitsevassa liikekeskuksessa vartija oli ottanut kiinni näpistelijän.

Kiinniotettu näpistelijä oli syönyt myymälässä irtokarkkeja, mutta kieltäytyi maksamasta niitä kassalle. Mies kieltäytyi myös kertomasta henkilöllisyyttään tai tulemaan vartijan mukana kiinniottotiloihin.

Poliisipartion ollessa matkalla kohteeseen tuli uusi ilmoitus, jossa kerrottiin epäillyn alkaneen aggressiiviseksi ja painivan vartijan kanssa. Mies oli yrittänyt poistua paikalta, minkä vartija oli estänyt. Painin yhteydessä mies puri vartijaa käteen. Poliisipartion saapuessa kaksi vartijaa oli saanut miehen rauhoitettua.

Vuonna 1993 syntynyt mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja kuljetettiin Tampereen poliisiaseman putkatiloihin. Miestä epäillään pahoinpitelystä ja näpistyksestä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme