Mainos
Mainos

Kiteen suuroperaatio: Ammuskelija oli poliisille tuttu

Kiteellä tänään naapureitaan säikäyttänyt 17-vuotias ammuskelija oli poliisille entuudestaan tuttu. Hänellä ei ole kuitenkaan rikosrekisteriä.

Poliisi kertoi tänään, että kiteeläinen 17-vuotias mies otettiin kiinni, kun hän ampui 3-5 laukasta ilmaan kerrostaloasunnon parvekkeelta Hakatiellä. Poliisi sai hälytyksen tapahtuneesta hieman ennen kello kolmea iltapäivällä.

Tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sulo Honkasen mukaan ammuskelija on myöntänyt tekonsa ja häntä epäillään vaaran aiheuttamisesta.

– Kyllä häntä harmittaa näin jälkikäteen, kun kohua tuli aiheutettua. Mutta tapahtunut on ollut hänen ajattelemattomuuttaan, Honkanen kertoo MTV3 Uutisille.

Poliisi sai nuoren miehen nopeasti kiinni ilmoituksen jälkeen. Teossa käytetty ase oli ilmakivääri, joka ei vaadi aselain mukaista aselupaa. Poliisin mukaan mies ampui laukauksensa ilmaan, eikä ampuja mieltänyt teon vakavuutta.

Mies pysyy kiinniotettuna ainakin yön yli ja miehen kuulusteluja jatketaan huomenna.

Poliisioperaatioon osallistui Honkasen mukaan kymmenkunta poliisipartiota ja välikohtaus säikäytti alueen asukkaita. Kellekään ei aiheutunut tapahtuneesta kuitenkaan vaaraa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme