Mainos
Mainos

KKO ei käsittele Jenna Lepomäen tappoa

Korkein oikeus ei käsittele Jenna Lepomäen surmajuttua.

Näin ollen Turun hovioikeuden viime lokakuussa antama tuomio jää voimaan. Hovioikeus tuomitsi Joona Hasselqvistin taposta 12 vuoden vankeuteen ja Joel Lilon kuuden vuoden vankeuteen avunannosta tappoon.

Käräjäoikeudessa Lilo ja Hasselqvist tuomittiin elinkautisiin vankeusrangaistuksiin murhasta elokuussa 2012, mutta hovioikeus muutti tuomiot lokakuussa 2013.

Hovioikeuden tuomion jälkeen syyttäjä ja uhrin oikeudenomistajat hakivat valituslupaa KKO:sta. KKO tiedotti tänään, että se ei myöntänyt valituslupaa.

Valituslupahakemuksissa oli kysymys muun muassa siitä, oliko Lilo syyllistynyt tekoon tekijäkumppanina vai avunantajana ja siitä, oliko teko tehty vakaasta harkinnasta ja siten arvioitava murhaksi.

Jenna Lepomäki surmattiin Espanjassa kesällä 2011.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot