Mainos
Mainos

Klaukkalan pankkiryöstäjän saamat 10 000 euroa yhä kateissa – jätti tiskille vilkkuvan valepommin

Nurmijärven Klaukkalassa pankin ryöstänyt mies on tuomittu kahden vuoden vankeuteen. Hyvinkään käräjäoikeuden mukaan mies syyllistyi ryöstöön vuosi sitten.

Tuomittu oli mennyt joulukuisena aamupäivänä kasvonsa peittäneenä Keski-Uudenmaan Osuuspankin konttoriin. Siellä hän marssi muovikuula-aseen kanssa pankkitoimihenkilön tiskille. Paikalla oli myös asiakas.

Mies laittoi tiskille vilkkuvaloin varustetun paketin ja vaati rahaa.

Oikeus katsoi näytetyksi, että mies oli tilanteessa osoitellut virkailijaa muovikuula-aseella. Se oli näyttänyt oikealta ampuma-aseelta.

Pankkivirkailija nosti turvakassasta 10 000 euroa, jotka ryöstäjä sai muovipussiin. Tämän jälkeen ryöstäjä Oleksandr Ustymenko, 29, poistui paikalta mutta jätti paketin tiskille.

Vilkkuvalla valolla varustettu "pommipaketti" sisälsi pizzataikinaa. Oikeuden mukaan paketti oli tehty muistuttamaan räjähdettä ja sillä oli tarkoitus uhata ja pelotella.

Omaisuus on tuomion mukaan jäänyt kateisiin.

MTV Uutiset kävi tapahtumapaikalla viime vuoden joulukuussa, kun pankkiryöstö tapahtui:
Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme