Mainos
Mainos

Klaukkalan pankkiryöstö yhä auki – ratkaisevatko näytteet rikoksen?

Poliisilla on useita tutkintalinjoja maaliskuun alussa Nurmijärven Klaukkalassa tapahtuneeseen pankkiryöstöön liittyen.

– Tällä hetkellä odotamme rikospaikkanäytteiden tuloksia, saamme ne arviolta kuukauden kuluttua. Vertaamme näytteitä ja niistä voi mahdollisesti selvitä, ketä rikospaikalla on ollut, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisilaitokselta kertoo.

Hyvärinen ei kuitenkaan kerro tarkemmin muista pankkiryöstön tutkintalinjoista. Tutkinnanjohtajan mukaan Klaukkalan pankkiryöstöstä ei ole varsinaisia epäiltyjä, mutta useiden henkilöiden osuutta rikokseen selvitellään.

9. maaliskuussa Klaukkalan Nordea-pankki ryöstettiin aseella uhaten. Pankissa oli yksi kertakäyttöhaalariin ja maskiin pukeutunut ryöstäjä, mutta poliisi epäilee, että miehellä oli rikoskumppani, joka toimi pakoauton kuskina.

Tutkinnanjohtaja pitää Klaukkalan pankkiryöstöä vaativana tapauksena.

– Kyllä tämä on tosi haastava rikostapaus, jos verrataan esimerkiksi kaupparyöstöihin. Ne eivät ole useinkaan niin tarkkaan suunniteltuja ja ammattimaisia kuin tämä pankkiryöstö, tutkinnanjohtaja Kimmo Hyvärinen huomauttaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme