Mainos
Mainos

Koira hyökkäsi toisen koiran kimppuun - omistajakin sai nyrkistä

Irrallaan ollut koira hyökkäsi kytkettynä olleen koiran kimppuun tänä aamuna Kaarinan Koristossa.

Kytketyn koiran omistaja oli saanut koirat irrotettua toisistaan. Pian tämän jälkeen jälkeen irrallaan olleen koiran ulkoiluttaja oli tullut paikalle ja käyttäytynyt uhmakkaasti.

Tilanne oli lauennut, kunnes vähän ajan päästä miehet olivat taas osuneet samalle reitille. Tässä tilanteessa irrallaan olleen koiran ulkoiluttaja oli lyönyt toista koiran ulkoiluttajaa nyrkillä muutamia kertoja kasvoihin. Mies sai kasvoihin vertavuotavia haavoja.

Lounais-Suomen poliisin mukaan pahoinpitelijä on ristiverinen, noin 35-40-vuotias mies. Pituutta hänellä on 170-180 senttiä. Mies ulkoilutti kaksiväristä, alle 40-senttistä mahdollisesti terrieri-rotuista koiraa. 

Poliisi tiedotti iltapäivällä, että epäilty pahoinpitelijä oli ilmoittautunut poliisille. Hän halusi kertoa oman versionsa tapahtuminen kulusta. Poliisi jatkaa jutun tutkintaa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme