Mainos
Mainos

Koirapuistoriita kärjistyi: Miestä heitettiin kivellä ja uhattiin tappaa

Helsingin poliisilaitos sai perjantai-iltana ilmoituksen Naulakallion koirapuistossa tapahtuneesta erikoisesta pahoinpitelystä.

Oletko nähnyt jotain?

Poliisi tutkii koirapuistossa tapahtunutta välikohtausta pahoinpitelynä ja pyytää asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä numeroon 0295 472008.

Epäillyn tuntomerkit:

- Ikä noin 30 vuotta
- Lyhyt tukka, ehkä siilitukka
- Tummat verryttelyhousut
- Harmaa paita
- Keskikokoinen

Mies kertoi poliisille menneensä koirapuistoon ulkoiluttamaan hänelle hoitoon jätettyä koiraa. Jossain vaiheessa puistoon oli tullut hänelle tuntematon mies oman koiransa kanssa.

Mies oli pyytänyt toista miestä pysymään koiransa kanssa kauempana, sillä hän ei tiennyt, tuleeko hoitokoira toimeen muiden koirien kanssa. Tuntematon mies oli kuitenkin astunut puistoon koiransa kanssa.

Hetken kuluttua koirien välille oli syntynyt tappelu, mistä kehkeytyi suusanallinen riita miesten välille. Riidan päätteeksi tuntematon mies oli ottanut maasta kiven ja uhannut tappaa toisen miehen ja tämän koiran. Mies heitti kiven suoraan toisen miehen kasvoihin ja poistui koiransa kanssa alueelta.

Poliisin mukaan kivenheittäjä liikkui polkupyörällä ja hänellä oli mukanaan keskikokoinen sekarotuinen koira. Uhri sai kivenheitosta kasvoihinsa vertavuotavan haavan ja hän lähti ambulanssin kuljettamana sairaalaan.

Poliisi ei tavoittanut etsinnöistä huolimatta pahoinpitelystä epäiltyä miestä ja pyytääkin nyt tapaukseen liittyen yleisövihjeitä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme