Mainos
Mainos

Kokaiinin salakuljetusjutussa tuomittiin 13 miestä

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut 13 miestä laajassa kokaiinijutussa.

Oikeuden mukaan miesjoukko toi Suomeen ja välitti kokaiinia. Kokaiinin lisäksi välitettiin marihuanaa.

Tuomiot langetettiin perusmuotoisista ja törkeistä huumausainerikoksista sekä avunannosta sellaisiin.

Carlos Jauro De Carvalho, 35, tuomittiin neljän ja puolen vuoden ehdottomaan vankeuteen. William Estelino Da Costa Cordeiro, 39, ja Christopher Mark Doole, 44, saivat kumpikin kolme vuotta vankeutta.

Jeremias Emil Olavi Värtinen, 22, tuomittiin kahden vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen. Mika Antero Arvilan, 49, tuomio oli kaksi ja puoli vuotta. Muiden vastaajien tuomiosta pisin oli vuosi ja 11 kuukautta ehdotonta vankeutta, lyhin kolme kuukautta ehdollista.


Korjaus 29.2. klo 21.14:  De Carvalhon ja Värtisen tuomiot oli aiemmin tulkittu virheellisesti alle kahden vuoden mittaisiksi.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot