Mainos
Mainos

Kolaroi, kävi ojassa ja törmäsi puuhun – rattijuopon pako päättyi auton sytyttyä tuleen

Poliisi joutui jahtaamaan hurjasti pakenevaa rattijuoppoa eilen illalla. Paennut mies muun muassa ajoi vastaantulevien kaistalla ja törmäsi matkan varrella puuhun.

Tapahtumat alkoivat puoli yhdeksältä illalla, kun poliisille ilmoitettiin Sampolassa ajavasta rattijuoposta, joka oli törmännyt henkilöautoon.

Yhdeksän jälkeen kyseinen auto tuli poliisipartiota vastaan Puhurintiellä, ja partio kääntyi tämän perään hälytys- ja pysäytysvalot päällä.

Auto lähti kuitenkin pakenemaan ajaen Sampolantielle, Sampsantielle ja sitten Pohjanmaantielle.

Autoilija ajoi pakonsa aikana välillä vastaantulevien kaistalla ja muu liikenne joutui väistelemään tätä. Kuljettaja oli ajanut hetkellisesti myös tieltä oikeanpuoleiseen ojaan, mutta onnistui palaamaan takaisin ajoradalle jatkaen pakoaan.

Auto kolaroi ja syttyi lopulta tuleen

Rattijuopon pako jatkui Isosantaan ja Pormestarinluotoon välillä voimakkaasti kiihdyttäen ja vastaantulevien kaistaa käyttäen. Tapahtumien aikana tiellä oli runsaasti liikennettä. Pormestarinluodossa kuljettaja oli myös törmännyt puuhun ja valopylvääseen.

Lopulta auton alta alkoi tulemaan liekkejä ja kuljettajan pako päättyi puistoalueelle.

– Ilmeisesti auto johonkin osunut, minkä johdosta siinä oli syntynyt jonkinlainen palo, kommentoi vanhempi rikoskonstaapeli Jari Halonen Porin poliisiasemalta.

Autoa kuljettanutta vuonna 1993 syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta. Hänellä ei myöskään ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Hänellä ei ollut taustallaan aiempia vastaavia tekoja.

Auton kyydissä oli kaksi matkustajaa, joista toinen loukkasi lievästi päänsä ja jalkansa. Auton keula ja vasen kylki vaurioituivat tuntuvasti. Kulkuneuvo on poliisin arvion mukaan lunastuskunnossa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme