Mainos
Mainos

Kolme miestä vangittiin Helsingissä – epäillään pahoinpidelleen naista ja pitäneen tätä vankina

Helsingin käräjäoikeus vangitsi keskiviikkona kolme miestä epäiltynä todennäköisin syin törkeästä vapaudenriistosta.

– Epäilemme, että naista on pidetty vankina ja pahoinpidelty. Tapahtumista on kulunut jo jonkin aikaa. En haluaisi tässä vaiheessa ottaa kantaa motiiviin, tekotapaan tai ajankohtaan, rikostarkastaja Petri Rainiala Helsingin poliisista sanoo.

Ainakin kahdelta epäillyistä löytyy huumausainerikostaustaa. Lisäksi ainakin yhdeltä epäillyistä löytyy hovioikeudesta törkeä pahoinpitelytuomio. Käräjillä on lisäksi vireillä pahoinpitelyjuttu, jossa kolmas on epäiltynä.

– Tapaus liittyy henkilöihin, jotka kuuluvat eriasteisesti rikollispiireihin, Rainiala kertoo.

Vangitsemiskäsittely ja tapaukseen liittyvät asiakirjat on määrätty salaisiksi. Rainialan mukaan tapauksesta ei voi kertoa enempää julkisuuteen.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot