Mainos
Mainos

Kolme vangittu pankkikorttien kopioinnista

Kolme ulkomaalaista miestä on vangittu tänään Oulun käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltyinä törkeästä maksuvälinepetoksesta.

Miesten epäillään asentaneen Kokkolassa pankkiautomaattiin pankki- ja luottokortteja kopioivan skimmauslaitteen. Kopiointilaitteessa oli myös kamera, jolla pystytään kuvaamaan asiakkaiden tunnusluvut.

Miehet ovat liikkuneet uudehkolla mustalla Volvo-merkkisellä farmariautolla, jossa on Ruotsin rekisterikilvet. Miehet otettiin kiinni Kokkolassa maanantai-iltana 26.9.

Kiinnioton yhteydessä heidän hallustaan löydettiin useampia skimmauslaitteita, joita epäillään käytetyn muuallakin Suomessa pankki- ja luottokorttien kopioimiseen. Juttua tutkii Keskusrikospoliisi.

Pankkiautomaateilla epäilyttävästi käyttäytyneistä henkilöistä ja heidän liikkeistään pyydetään ottamaan yhteyttä Keskusrikospoliisiin puhelinnumeroon 071 878 5023 tai 071 878 5024.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme