Mainos
Mainos

Kolme vangittu Riihimäen ammuskelusta

Kolme hyvinkääläismiestä on vangittu Riihimäen viime viikkoisesta huoltoasema-ammuskelusta. Kaikkia epäillään todennäköisin syin murhasta ja murhan yrityksestä.

Keskusrikospoliisi vaikenee edelleen Hyvinkään Bandidos-kerhon ja riihimäkeläisen jengin yhteenoton yksityiskohdista, koska kaikkia epäiltyjä ei ole tavoitettu. Seuraava vangitsemisoikeudenkäynti on huomenna.

Bandidos-jengin ja riihimäkeläisen jengin yhteenotto tapahtui torstaina Riihimäen ABC-huoltamon pysäköintialueella. Jengien välienselvittelyssä kuoli 28-vuotias riihimäkeläisjengiin kuulunut mies. Lisäksi toinen saman jengin mies sai lievähköjä vammoja. Hän on jo päässyt kotihoitoon.

Riihimäkeläinen jengi ei ole moottoripyöräjengi, vaan sen erikoisuuksiin kuuluvat yhtenäiset tatuoinnit.

Perjantaina poliisi teki näyttävän ratsian Bandidosin tiloihin Tampereen Kaukajärvellä. Eilen järeästi varustautuneet poliisit ratsasivat puolestaan Bandidosin tilat Hyvinkäällä Parantolan kaupunginosassa.

Molemmissa operaatiossa oli mukana paitsi aluepoliiseja myös poliisin erikoisjoukko Karhu Helsingistä.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme