Mainos
Mainos

Kolmea kiinalaista vangittiin China Centerin jutussa

Vantaan käräjäoikeus on vanginnut tänään kolme kiinalaista, joiden epäillään osallistuneen törkeän laittoman maahantulon järjestämiseen. Vangituista kaksi on naisia. Kaksi henkilöistä vangittiin todennäköisin syin epäiltynä ja yksi syytä epäillä -perustein.

Eilen Vantaan käräjäoikeus vangitsi jo kaksi kouvolalaisen China Centerin kiinalaista johtajaa epäiltynä törkeästä laittoman maahantulon järjestämisestä.

Rajavartiolaitos epäilee, että rikollisryhmä on hankkinut kymmeniä oleskelulupia väärin perustein ja luvilla on järjestetty tai yritetty järjestää kiinalaisia laittomasti Schengen-alueelle. Rikoksista epäillään useita ihmisiä.

Rajavartiolaitos, tulli ja poliisi tekivät keskiviikkona näyttävän tarkastusiskun China Centeriin sekä Valkealassa sijaitsevaan hyvinvointikeskus Leishi Centeriin. Lisäksi tehtiin useita kotietsintöjä.

Rajavartiolaitoksen mukaan pelkästään kotietsinnöiltä takavarikoidun materiaalin kirjaaminen ja luettelointi tulee viemään useita viikkoja.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme