Mainos
Mainos

Kolmekymppinen mies välitti tupakkaa ja alkoholia nuorille – nuorimmat vain 12-vuotiaita

Satakunnassa Raumalla kolmekymppinen mies on jäänyt kiinni alkoholin välittämisestä alaikäisille. Poliisi epäilee, että tupakkaa ja alkoholia on välitetty useille nuorille. 

Rauman poliisi on saanut valmiiksi esitutkinnan asiaan liittyen. Mies jäi kiinni viime syksynä, kun huolestuneet vanhemmat ilmoittivat epäilyistään poliisille. Mies pidätettiin viime syksynä hetkeksi asiaan liittyen. 

Mies on poliisitutkinnan mukaan välittänyt alaikäisille nuorille alkoholia ja tupakkaa vuoden 2015 syksystä lähtien. Nuoret ovat olleet iältään 12–17-vuotiaita. Poliisin mukaan mies on toiminut yksin ja tunnustanut tekonsa. Miestä epäillään alkoholirikoksesta ja tupakan myyntirikoksesta.

Asiaa on selvitetty nuorten osalta moniviranomaisyhteistyönä. Asian johdosta on kuulusteltu ja puhutettu kymmeniä nuoria.

Alkoholia hankkineita 15 vuotta täyttäneitä epäillään poliisin mukaan alkoholirikkomuksesta. Asiaan liittyvät alle 15-vuotiaat henkilöt eivät ole rikosoikeudellisessa vastuussa alkoholin hankkimisesta.

Juttukokonaisuus siirtyy nyt poliisilta syyteharkintaan.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot