Mainos
Mainos

Kolmekymppistä naista epäillään tapon yrityksestä Joensuussa – 38-vuotias mies sai hengenvaaralliset vammat

Poliisi tutkii tapon yritystä Joensuussa.

Poliisi sai maanantaina kello 22.17 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen puukotustapauksesta Joensuun Rantakylässä Latolankadulla sijaitsevassa yksityisasunnossa.

Ilmoituksen mukaan asunnon haltijaa, 38-vuotiasta miestä oli puukotettu ylävartaloon ja tekijä oli poistunut paikalta.

Paikalle mennyt poliisipartio sai paikkatutkinnassa ja alustavissa puhutteluissa selville, että uhria oli puukotettu. Epäiltynä on asunnossa vieraillut 34-vuotias Outokummussa kirjoilla oleva nainen. Hän oli poistunut teon jälkeen asunnosta.

Toinen poliisipartio tavoitti rikoksesta epäillyn tekopaikan lähistöltä ja hänet otettiin kiinni. Nainen on tänään vangittu Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin tapon yrityksestä epäiltynä.

Uhri on toimitettu Pohjois-Karjalan keskussairaalaan hoidettavaksi. Alustavan tiedon mukaan uhrin saamat vammat olivat hengenvaarallisia, mutta tällä hetkellä hänen tilanteensa on vakaa.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa suorittamalla kuulusteluja ja teknistä tutkintaa. Tapauksen syytteen noston määräpäivä on 15. joulukuuta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme