Mainos
Mainos

Kolmen salolaismiehen illanvietto päättyi rajusti: Yhtä lyötiin veitsellä, toista pesäpallomailalla

Poliisi sai lauantai-iltana hälytyksen salolaisesta kerrostaloasunnosta kantautuneista tappelun äänistä.

Paikan päällä poliisipartio tapasi asunnonhaltijan sekä toisen vieraista, jolla oli vertavuotava haava selässään. Toinen asunnossa olleista vieraista oli poistunut paikalta.

Asiaa tutkittaessa selvisi, että asunnosta poistunutta miestä oli illan mittaan pidetty lattialla kädet ilmastointiteipillä sidottuna. Asunnonhaltija oli lyönyt pesäpallomailalla sidottua miestä eri puolelle kehoa, muun muassa päähän. Lopulta mies oli päässyt teipeistä irti ja hän pääsi pakenemaan asunnosta.

Asunnonhaltija oli ilmeisesti lyönyt myös toista vierastaan useita kertoja pesäpallomailalla. Mies oli myös lyönyt vierasta veitsellä selkään.

Ensiavussa miehellä todettiin useita senttimetrejä syvä pistohaava selässään, ja hänellä oli aivotärähdys päähän kohdistuneiden iskujen johdosta.

Kaikki asianosaiset ovat entuudestaan poliisille tuttuja. Poliisin mukaan pahoinpitelyjen taustalla on ilmeisesti huumeisiin liittyvä riita.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme