Mainos
Mainos

Konemetsä -festivaalilla 65 huumausainerikosta

Poliisin mukaan Konemetsä-festivaali on siistiytynyt ja huumausaineiden käyttö ja hallussapito on vähentynyt viime vuosiin verrattuna.

Varsinais-Suomen poliisi suoritti huumausainerikosten valvontaa Konemetsän tapahtuma-alueella torstai-, perjantai- ja lauantai-iltoina. Valvonnassa oli mukana poliisin lisäksi virkamiehiä rajavartiolaitoksesta, tullista ja vankilasta. Valvonnassa käytettiin hyväksi huumausaineiden tunnistamiseen erikoiskoulutettuja koiria.

Kolmen illan valvonnassa tuli ilmi 65 huumausaineisiin liittyvää rikosta.

Neljän henkilön epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen. Rikoksista kymmenen oli huumausainelöytöjä ja loput huumausaineen käyttörikoksia, johon henkilö syyllistyy, mikäli käyttää huumausainetta tai pitää hallussaan vähäisen määrän huumausainetta omaa käyttöään varten.

Rikoksesta epäillyistä 45 oli miehiä ja 10 naisia. Rikoksista 52:ssa oli kannabista, joko marihuanaa tai hasista, yhdeksässä amfetamiinia, yhdessä ekstaasia ja kahdessa muuta.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme