Mainos
Mainos

Kortittomat huumekuskit työllistivät poliisia Vantaalla

Poliisi pysäytti maanantain aikana useita huumekuskeja Vantaalla.

Puoli yhdeksältä aamulla Louhelantiellä poliisipartio pysäytti henkilöauton kuljettajan ajokunnon tarkistamista varten. Kuljettaja puhalsi alkometriin tulokseksi nolla promillea, mutta huumepikatesti osoitti positiivista amfetamiinille.

Autoon tehtiin pikaetsintä, jossa löytyi muutama gramma amfetamiinia sekä lääketabletteja. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja tuotiin kiinniotettuna Vantaan poliisivankilaan.

Myöhemmin puoli yhdeltä poliisi pysäytti henkilöauton Vaskivuorentiellä. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollat, mutta huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettajalla ei ollut ajokorttia ja hänellä oli kolme aikaisempaa ajo-oikeudetta ajoa vuoden sisällä.

Kello 14.37 hätäkeskus sai ilmoituksen, että Martinlaakson huoltoasemalla tankattiin polttoainetta henkilöautoon ja poistuttiin maksamatta. Poliisipartio tavoitti auton Pähkinärinteentiellä. Kuljettaja puhalsi tulokseksi 0,42 promillea, minkä lisäksi huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Lisäksi kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme