Mainos
Mainos

Korttivarkaat veivät 87-vuotiaan tililtä huomattavan summan – pankkikortti vaihdettiin väärään

Paikkakuntalainen 87-vuotias mies joutui Somerolla törkeän maksuvälinepetoksen kohteeksi. Pankkiautomaatilla asioineelta mieheltä oli onnistuttu viemään pankkikortti ja sen tunnusluku.

Teko tapahtui perjantaina 24. helmikuuta, mutta kävi ilmi vasta maanantaina.

Miehen nostaessa rajaa pankkiautomaatilla miehet olivat tulleet häneen kiinni ja onnistuneet viemään pankkikortin automaatin suulta harhauttamalla tämän huomion toisaalle. Viedyn pankkikortin tilalle oli asetettu muualta anastettu toinen pankkikortti.

Ennen kortin kähveltämistä olivat varkaat onnistuneet kurkkimaan olan yli kortin tunnusluvun.

Paikalta poistuneet miehet onnistuivat toisaalla nostamaan miehen tililtä huomattavan rahasumman.

Poliisi muistuttaa huolellisuudesta pankkiautomaatilla asioidessa. Erityisesti tulisi varmistua siitä, ettei tunnusluku ole ulkopuolisten nähtävissä.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot