Mainos
Mainos

Kotibileet karkasivat käsistä – sotkua ja huomattava vesivahinko

Seinäjokelaisen tytön järjestämät kotibileet muuttuivat kaaokseksi, kun paikalle ilmestyikin oletettua enemmän vieraita.

Kärjen kaupunginosassa sijaitsevassa omakotitalossa pidettyjen kotibileiden piti olla vain muutamille järjestäjän kavereille, mutta tieto oli päässyt karkaamaan myös ulkopuolisille. Illan mittaan paikalle oli kerääntynyt poliisitiedotteen mukaan kaikkiaan noin 50 nuorta.

Osa ulkopuolisista oli aloittanut asuintalossa riehunnan, jonka lopputuloksena oli poliisin mukaan talon sisätilojen täydellinen sotkeminen ja hajottaminen sekä huomattava vesivahinko. Lisäksi ulkona ollutta omaisuutta oli vahingoitettu.

– Yläkerrassa olevasta kylpyammeesta oli jostain syystä tullut vesi ylitse. Vielä selvitetään onko siitä tullut vesivahinko ja kuinka laajaa, rikoskomisario Sakari Palomäki Pohjanmaan poliisilaitokselta kertoo.

Häiriköijät oli saatu ulos talosta vasta, kun paikalle oli tullut nuorten kutsumana aikuinen henkilö. Poliisin tehtäväksi jäi tehtyjen vahinkojen selvittäminen.

Juhlineet nuoret olivat noin 15–17-vuotiaita.

– Poliisilla on paikalla olleiden nimiä. Selvitettäväksi jää, kuka on tehnyt ja mitä, Palomäki toteaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme