Mainos
Mainos

Kotimurron tekijä soitti rikospaikalle

Tutkijana esiintynyt ryöväri murtautui perheen poissaollessa taloon ja vei omaisuutta Limingassa. Lähialueella sattui samankaltainen tapaus ja poliisi selvittääkin, liittyvätkö tapaukset toisiinsa.

Juhannuksen vietosta kotiin saapunut perhe koki ikävän yllätyksen huomatessaan, että viikonvaihteen aikana heidän kotiinsa oli murtauduttu. Kodista oli kadonnut muun muassa digiboxi, DVD-soitin ja painepesuri. Asuntomurto tapahtui Lumijoen ja Limingan rajalla Pohjois-Pohjanmaalla.

Oulun yliopiston tutkijaksi esittäytyneen miehen epäillään puolestaan murtautuneen liminkalaisen perheen omakotitaloon. Saman päivän aamuna tuntemattomasta numerosta soittanut mies oli kertonut tekevänsä digiboxeihin liittyvää tutkimusta Tupoksen alueella. Puhelimeen vastannut talon omistaja oli kertonut olevansa päivän poissa kotoaan.

Tällä välin taloon oli murtauduttu ja talosta oli viety huomattava määrä irtaimistoa. Asuntomurto tapahtui viikko sitten tiistaina.

Limingan poliisi tutkii, liittyvätkö nämä kaksi tapausta tosiinsa.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme