Mainos
Mainos

Kotkan kaksoissurmista syytetty vapaalle jalalle

Kotkan käräjäoikeus on vapauttanut syytteistä miehen, jonka epäiltiin syyllistyneen kaksoissurmiin Kotkassa viime keväänä. Oikeuden mielestä jutussa ei ollut tarpeeksi näyttöä miehen tuomitsemiseksi.

Syyttäjä vaati 25-vuotiaalle kotkalaismiehelle elinkautista vankeusrangaistusta kahdesta murhasta. Syyttäjän mukaan mies surmasi viime keväänä kotkalaisen avioparin näiden asunnossa. Oikeudessa syytetty kiisti teot.

Esitutkinnan perusteella syynä tekoihin näyttivät olleen surmaajan ja surmattujen väliset velat. Jutun tutkija, rikoskomisario Arto Tuomela keskusrikospoliisista katsoi, että tekijän ja uhrien välillä oli käyty huume- ja tablettikauppaa.

Pariskunta löytyi kuolleena huhtikuun alussa kerrostalohuoneistostaan Kotkan Turvalasta. Asuntoon mentiin katsomaan, kun huolestunut omainen ei saanut pariskuntaan yhteyttä.

Sekä mies että nainen oli surmattu erittäin raa'alla tavalla. Heitä oli ammuttu päähän ja lyöty teräsaseella eri puolille kehoa. Naisesta löytyi yli 50 puukoniskua.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme