Mainos
Mainos

Kotkan murhauhri tunnistettu: Poliisi kaipaa havaintoja pitkätukkaisesta miehestä

Poliisi on tunnistanut Kotkasta tiistaina löytyneen vainajan. Tampsan ulkoilualueelta löytynyt miespuolinen vainaja on iältään 30-vuotias.  

Poliisi pyytää nyt yleisön apua uhrin liikkeiden selvittämisessä. Tietoa kaivataan miehen liikkeistä Kotkassa, mutta erityisesti Tampsan ulkoilualueelta aikaväliltä 22.-25.3.

Poliisi on hyvin kiinnostunut muun muassa siitä, kenen seurassa uhri on viettänyt aikaansa.

Mies oli poliisin mukaan noin 30-vuotias, ruumiinrakenteeltaan hoikka ja pituudeltaan 175 senttiä. Hänellä oli ruskeat, pitkät, kihartuvat, olkapäille ulottuvat hiukset ja mahdollisesti poninhäntä. Lisäksi hänellä oli viikset ja parta.

Yllään miehellä on ollut ruskea, vyötäröpituinen nahkatakki, jonka hihansuissa on tummanruskeat resorit. Sen alla on ollut musta tai harmaa neulepusero, jonka päällä tummahko monitaskuinen liivi.

Jalassaan hänellä on ollut mustat tai harmaat farkut ja mahdollisesti mustat turva- tai suojakengät.

Vihjeet ja tiedot voi ilmoittaa Keskusrikospoliisille sähköpostilla (rikosvihje.krp@poliisi.fi) tai puhelimella seuraaviin numeroihin:

puh. 071 878 6344

puh. 071 878 6813

puh. 071 878 6733

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme