Mainos
Mainos

Kotkan sieppaajan kuulustelut jatkuvat – poliisi tutkii aiempia vihjeitä

Kymenlaakson poliisi tutkii, liittyvätkö sen aiemmin saamat vihjeet lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä Kotkan sieppausdraamaan.

Tutkinnanjohtaja Juha Junkkari kertoo, että poliisille on tullut hyväksikäyttöepäilyistä joitain ilmoituksia, jotka eivät ole johtaneet rikostutkintaan.

Junkkarin mukaan ne käydään nyt uudelleen läpi ja katsotaan, onko niillä mitään tekemistä Kotkassa viime viikolla sattuneen lapsisieppauksen kanssa. Sieppauksesta epäillyn nuoren miehen kuulustelujen Junkkari arvioi kestävän vielä ainakin viikon.

Sieppauksessa käytetty auto ja mökki on jo tutkittu. Auto on palautettu miehen työnantajalle ja mökkiä ympäröinyt poliisin eristys purettu.

8-vuotias tyttö siepattiin viime tiistaina, kun hän oli matkalla koulusta kotiin Kotkan Tavastilassa. Sieppaajaksi epäilty saatiin kiinni saman päivän iltana Kotkan keskustasta.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme