Mainos
Mainos

Kuvat: Kotkassa ammuttu aamulla, kolme otettu kiinni

Kotkassa poliisi on ottanut kiinni kolme miestä Karhuvuoressa tapahtuneesta ampumisesta, kertoo Kaakkois-Suomen poliisi.

Poliisi on ottanut tapahtuma-alueelta kiinni kaksi metsässä piileskellyttä miestä, ja heidän osuuttaan tapahtumaan selvitellään. Aiemmin poliisi otti kiinni yhden mieshenkilön kiinni tapahtumaan liittyen. Kaikki miehet olivat poliisin mukaan päihtyneitä.

Tapahtuma-alueella suoritetuissa etsinnöissä ei löytynyt muita tapahtumaan liittyviä henkilöitä tai väkivallan uhreja.

Tutkimuksissa selvisi, että vesitornin alueella on ammuskeltu sattumanvaraisesti puita, joissa oli havaittavissa tuoreita iskemäjälkiä ja osa puista oli katkennut.

Osa Karhuvuoresta oli eristettynä. Poliisi pyysi ihmisiä välttämään liikkumista vesitornin alueella.

Eristys sijaitsi teiden Vuorenrinne, Hiidenpolku, Mussalontie ja Kukkulapolku välissä. Rikoskomisario Tuomas Pöyhösen mukaan alueella oli kymmeniä poliiseja.

Karhuvuoren alueelta tuli seitsemän aikaan aamulla lukuisia ilmoituksia ammunnan äänistä. Ammunnan äänet loppuivat hieman ennen kello kahdeksaa. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme