Mainos
Mainos

Kotkassa meneillään eilisestä jatkunut poliisioperaatio liiketalolla: Poliisi vaitonainen

Kotkan Karhulassa on käynnissä poliisioperaatio, joka on jatkunut eilisestä saakka. Poliisi ei kerro tapauksen yksityiskohtia tässä vaiheessa.

Poliisioperaatio on käynnissä Sammonaukiolla sijaitsevassa liiketalossa, jossa sijaitsee muun muassa R-kioski.

Vanhempi konstaapeli Jouni Lötjönen kertoo MTV Uutisille, että kyse ei ole massiivisesta operaatiosta, eikä tilanteesta aiheudu vaaraa ulkopuolisille. 

– Mistään piirityksestä ei todellakaan ole kysymys. Poliisilla on siellä tutkintatehtäviä, hän kertoo.

– Siellä on teknistä tutkintaa ja taktista tutkintaa.

MTV Uutisten saaman vinkin mukaan paikalla on kymmenkunta poliisipartiota eri puolilta Kaakkois-Suomea. Paikalla on vinkin mukaan tunnuksellisten partioiden lisäksi runsaasti siviiliautoja ja teknisen tutkinnan auto. Lötjönen ei kommentoi partioiden määrää.

Lötjösen mukaan poliisi suojelee tutkittavaa kohdetta. Hän sanoo, että mitään muuta ei kerrota tässä vaiheessa.

– Asiasta tiedotetaan huomenna, jos on jotakin tiedotettavaa.

Vinkin mukaan poliisi kutsui paikalle myös lukkosepän, joka kantoi runsaasti murtovälineitä sisään taloon. MTV Uutistet on saanut operaatiosta myös toisen vinkin, jossa niin ikään puhutaan lukkosepästä ja teknisestä tutkinnasta. Molempien vinkkien mukaan poliisi tarkkailee rakennusta sen eri puolilta.

Vinkkaajan mukaan toiminta paikalla oli hiljenemässä puoli seitsemän maissa illalla. Toisen vinkin mukaan poliisit olivat ensimmäistä kertaa paikalla jo eilen päivällä. Poliisi vahvistaa STT:lle, että operaatio alkoi vähitellen eilen päivän ja illan aikana ja jatkuu yhä iltayhdeksän maissa ainakin joiltain osin, vaikka ei yhtä aktiivisena.Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme