Mainos
Mainos

Koulujen päättymisviikonloppuna kirjattiin 40 huumerikosta

Poliisi kirjasi koulujen päättymisviikonloppuna 40 huumausainerikosta, tiedottaa Poliisihallitus. Määrä on noussut jyrkästi, sillä aikaisempina vuosina huumausainerikoksia on tullut valvonnan yhteydessä parisenkymmentä. Huumausainerikoksista valtaosa oli käyttörikoksia.

Viime viikonlopun aikana poliisin haaviin jäi noin 2 200 litraa alkoholijuomia. Määrä vastaan noin 6000:ta tölkkiä alkoholijuomaa.

Valvonnan yhteydessä poliisi puuttui noin 850 lapsen ja nuoren alkoholin nauttimiseen ja hallussapitoon. Suurin osa alkoholirikoksiin syyllistyneistä oli 15-17-vuotiaita. Joukossa oli noin 50 alle 15-vuotiasta alkoholirikoksiin syyllistynyttä, mikä on vähemmän kuin aikaisempina vuosina.

Viikonlopun aikana poliisi kirjoitti alkoholijuomien luvattomasta hallussapidosta ja käytöstä yhteensä noin 730 rikosilmoitusta, rangaistusvaatimusta ja rikesakkoa. Lastensuojeluilmoituksia poliisi teki 792.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot