Mainos
Mainos

Kouvolan ampuja jatkaa pakoaan – poliisilla useita vihjeitä

Kymenlaakson poliisi tarkistaa yleisövihjeitä Kouvolassa eilen iltapäivällä tapahtuneeseen henkirikokseen liittyen.

Poliisi löysi iltapäivällä Kouvolan Lehtomäestä kerrostalon porrastasanteella noin 40-vuotiaan miehen, jota oli ammuttu. Mies kuoli tapahtumapaikalle. Poliisi tutkii tapausta murhana.

Epäilty tekijä on yhä karkuteillä. Poliisi tarkistaa tällä hetkellä yleisöltä saamiaan vihjeitä mahdollisesta ampujasta.

– Varsinaista epäiltyä ei niin vahvasti olekaan, sillä olemme saaneet vihjeitä mahdollisista tekijöistä. Niitä tässä tarkastellaan ja etsitään, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Henry Lehti kertoo MTV3 Uutisille.

Lehti kertoo, että rappukäytävässä oli tapahtumahetkellä ollut vain uhri ja ampuja, mutta tarkempia yksityiskohtia Lehti ei kerro.

Poliisi on kiinnostunut kaikista normaalielämänmenosta poikkeavista tapahtumista, henkilöistä ja autoista sunnuntaina iltapäivällä ennen ja jälkeen kello 15.00 Kouvolan Eväkujan ympäristössä.

Havaintoja voi ilmoittaa puhelinnumeroon 071-873 5600 tai sähköpostiin rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme