Mainos
Mainos

Kovaa vauhtia tietä ylittänyt pyöräilijä törmäsi autoon – 85-vuotias pyöräilijä loukkaantui vakavasti

Mänttä-Vilppulassa tapahtui tänä aamuna polkupyörän ja henkilöauton välinen kolari, jossa polkupyöräilijä loukkaantui vakavasti. Asiasta kertoo Sisä-Suomen poliisi.

Poliisin mukaan mänttävilppulalainen 55-vuotias nainen törmäsi Mänttä-Vilppulassa Satakunnantien ja Isonnevantien risteyksessä Satakunnantietä suojatieltä ylittäneeseen iäkkääseen miespolkupyöräilijään. Pyöräilijä kaatui ja osui ilmalennon jälkeen asfalttiin. 

Silminnäkijöiden mukaan pyöräilijällä oli tilanteessa kova vauhti, eikä hän käyttänyt kypärää. Autoilijalla ei epäillä olleen tilanteessa ylinopeutta.

Henkilöauto vaurioitui etuosasta ja tuulilasista. Polkupyöräilijän käyttämä polkupyörä vääntyi rungosta ja poljin vääntyi.

Pyöräilijä oli 85-vuotias

Onnettomuuden esitutkinnassa on selvinnyt, että polkupyöräilijä oli 85-vuotias mänttävilppulalainen mies, joka oli lähtenyt kotoaan aamulla polkupyörällään lenkille.

Miehen vammat ovat vakavat, ja hän on edelleen sairaalahoidossa.

Esitutkinnassa poliisi tutkii tapausta liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Poliisi ei tiedota tässä vaiheessa esitutkintaa asiasta enempää.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme