Mainos
Mainos

Krp kokosi silpuksi revityistä palasista "Firman säännöt"

Keskusrikospoliisi teki heinäkuussa murhatutkinnan takia kotietsinnän United Brotherhood -yhteisön tiloihin Pähkinärinteessä. Keittiön pöydältä löytyi silpuksi revittyä paperia, josta selvisi että kyseessä ovat "Firman säännöt".

Poliisi kokosi palapelin, jolloin selvisi, että paperiin oli kirjoitettu asioita myös käsin. Sanktiot-kohtaan "kenttäoikeus" ilmeisesti toinen murhasta syytetyistä miehistä oli itse kirjoittanut "Lopullinen ratkaisu josta päättää/toimeenpanee Vesku".

Miehen lempinimi on Vesku.

Kotietsinnässä löytyi myös sääntöpaperi ilman lisäyksiä.Siitä selviää, että "firman" ongelmat ratkaistaan neuvostossa ja että jokainen maksaa vuokraa ja vuosimaksua. Neuvosto ratkaisee myös eroasiat.United Brotherhoodin perustivat M.O.R.E, Rogues Gallery ja Natural Born Killers.

Riidan haastaminen ja jäsenten väliset tappelut ovat kiellettyä. Liivit päässä ei saa sammua.Säännöissä mainitaan myös sanktioista. Samantapaisia sääntöjä on myös moottoripyöräjengeillä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme