Mainos
Mainos

KRP:n päällikkö kiusaamisväitteistä: Ei tarvetta keskustelulle

Keskusrikospoliisin päällikkö Robin Lardotin mukaan keskustelua KRP:n ja Helsingin huumepoliisin tulehtuneista väleistä ei ole tässä vaiheessa tarvetta jatkaa.

Parikymmentä vuotta huumepoliisina maakunnassa työskennellyt poliisi kertoi eilen MTV Uutisille poliisiyksiköiden äärimmäisen tulehtuneista väleistä.

Mies muun muassa syytti KRP:n pääosaston tiettyä osastoa kiusaamisesta ja väitti, että rikostutkintojen onnistuminen on vaarantunut vihan ja poliisien keskinäisen kilpailun takia. Hänen mukaansa ongelmat koskevat kolminumeroista määrää poliiseja.

– Meidän puolelta ei ole tarvetta jatkaa keskustelua, niin kauan kuin kyseessä on tällainen abstrakti asia, mihin ei pääse kiinni. Vastaamme kyllä, jos on jotain konkreettista, mihin vastata, Lardot sanoi MTV Uutisille.  

Aamulla Huomenta Suomessa vieraillut poliisiylijohtaja Mikko Paatero piti taas keskustelua asiasta vanhojen kaiveluna.

Paateron mukaan maakuntien poliiseilla ja krp:llä on ollut yksittäisiä kahnauksia, mutta keskeisimmät ongelmat ovat olleet krp:n ja Helsingin huumepoliisin välillä.

– Näiden talojen johdot ovat sitoutuneet siihen, että yhteistyö sujuu jatkossa. Mielestäni nyt ei pitäisi katsoa enää peruutuspeiliin, vaan tulevaisuuteen, Paatero sanoi.

 

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme