Mainos
Mainos

KRP: Turun puukottajaa yritetään kuulustella vielä tänään – uusia kotietsintöjä tehty

Poliisi ei ole vielä päässyt kuulemaan Turun joukkopuukotuksen pääepäiltyä.

Poliisi on tehnyt Turun joukkopuukotukseen liittyen kotietsintöjä muun muassa Runosmäen kaupunginosassa. Pääepäillyn lisäksi pidätettynä on myös neljä muuta henkilöitä. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että uusia kiinniottoja ei ole tehty.

Poliisi mukaan puukotuksen pääepäiltyä, 18-vuotiasta marokkolaismiestä, ei ole vielä päästy kuulemaan. Kuulustelu yritetään kuitenkin järjestää tämän päivänä aikana. Mies on sairaalassa tehohoidossa poliisin ammuttua häntä jalkaan kiinniottotilanteessa.

Neljää muuta epäiltyä on kuulusteltu, ja he ovat olleet poliisin mukaan halukkaita selvittämään asioita. Poliisi ei ole vielä päättänyt, tuleeko esittämään heitä vangittaviksi Varsinais-Suomen käräjäoikeudelle.

– Heidän osuutensa tapahtumiin on vielä epäselvä, ja heidän asemansa voi muuttua esitutkinnan edetessä, tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Crista Granroth keskusrikospoliisista kertoo tiedotteessaan.  

Pääepäiltyä poliisi sen sijaan tuleen esittämään vangittavaksi. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme