Mainos
Mainos

KSML: Rattijuoppojen aiheuttamat kuolemat lisääntyneet

Rattijuoppojen aiheuttamat kuolemat ovat lisääntyneet, uutisoi Keskisuomalainen. Rattijuopumusonnettomuuksissa on tänä vuonna kuollut kolmannes enemmän ihmisiä kuin viime vuonna.

Tammi-syyskuussa rattijuopumusonnettomuuksissa kuoli 35 ihmistä, kun heitä vuotta aiemmin oli 27.

Eniten kuolemaan johtaneita rattijuopumusonnettomuuksia on tapahtunut Uudellamaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Sen sijaan Etelä-Savossa, Keski-Pohjanmaalla, Pohjanmaalla ja Ahvenanmaalla oli syyskuun loppuun mennessä vältytty kuolemaan johtaneilta rattijuopumuskolareilta kokonaan.

Kuolemaan johtaneiden onnettomuuksien lisääntyminen kuluvana vuonna on poikkeavaa, sillä kuolemien ja loukkaantumisten määrä rattijuopumustapauksissa on puolittunut kymmenessä vuodessa.

Luvut perustuvat Tilastokeskuksen ennakkotietoihin.  

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot