Mainos
Mainos

Kuka ajoi naisen yli Pikku Huopalahdessa? "Siskoni löytyi verisenä tien varrelta"

Nainen jäi kahden koiran kanssa auton pahasti töytäisemäksi viime viikon torstaina. Hän oli ylittämässä tietä Helsingin Pikkuhuopalahdessa, kun onnettomuus tapahtui.

Nainen loukkaantui vakavasti, koirat pääsivät hetkeksi karkuun. Mutta auto pakeni paikalta, eikä kuljettajaa ole vieläkään tavoitettu.

Naisen sisko Sari Laine kertoo MTV Uutisille, että ohikulkija löysi hänen kaksoissiskonsa verisenä kadulta. Ohikulkija oli soittanut tälle ambulanssin kello 7.40.

Sisko itse ei muista tapahtuneesta mitään.

– Siskollani oli aivoverenvuoto, joka saatiin heti leikattua sairaalassa. Lisäksi hänellä oli ainakin niskavamma sekä toinen jalka hajalla. Hän on mielestäni yhä huonossa kunnossa, vaikka onkin päästetty jo kotiin, Laine sanoo.

Naisella oli mukanaan kaksi koiraa, jotka pääsivät karkaamaan onnettomuuden sattuessa. Lähistöllä ollut ohikulkija oli kuitenkin saanut koirat kiinni ja ne ovat nyt turvassa.

Laineen mukaan auton on täytynyt törmätä siskoon kovalla vauhdilla.

– Mistään pienestä töytäisystä ei ole ollut kyse, Laine painottaa.

Laine on surullinen siskonsa puolesta; heidän piti muuttaa yhdessä yhdistyksen Luovaa uutta voimaa ry:n kanssa Lapinlahden Lähteelle, ja uhrin oli tarkoitus aloittaa työt vapaaehtoistyön koordinoinaattorina sekä aloittaa eläinavusteisen toiminnan kehittämisprojekti.  

– Ja sitten käykin näin, että yhtäkkiä siskoni onkin se apua tarvitseva.

Autoilija pakeni paikalta

Poliisi tutkii tapahtumaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja vammantuottamuksena. Poliisi ei ole kuitenkaan saanut tapauksesta lainkaan vinkkejä. Koko onnettomuus on yhä mysteeri.

– Välillä näin käy, valitettavasti, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Toni Uusikivi.

Poliisi pyytää yhä ilmoittamaan kaikki silminnäkijähavainnot ja tiedot tapauksesta numeroon 0295 417 934 (klo 8-16) tai 0295 417 931 (ympäri vuorokauden) tai sähköpostitse osoitteeseen analyysi.helsinki@poliisi.fi. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme