Mainos
Mainos

Kuka laittoi Postin työntekijöiden kahviin huumetta? – Poliisi ei ole vielä tavoittanut tekijää

Poliisi ei ole saanut kiinni henkilöä, joka lisäsi huumausainetta Savonlinnan Postin jakelukeskuksen työntekijöiden kahviin viime viikolla.

Viisi Savonlinnan Postin työntekijää saivat viime viikolla voimakkaita oireita juotuaan kahvia tauolla. Työntekijät kertoivat kärsineensä pahoinvoinnista, huimauksesta ja tasapainohäiriöistä.

Poliisin selvityksen mukaan kahvia oli käsitelty, ja siitä löytyi huumaavaksi luokiteltavaa ainetta. Toistaiseksi ei ole selvinnyt, miten aine oli päätynyt kahviin.

Tapauksen tutkinnanjohtaja Jouni Väisänen Savonlinnan poliisista kertoo, ettei poliisilla ole tapauksessa epäiltyjä. Väisänen ei myöskään tarkenna, mitä ainetta postin työntekijöiden kahviin oli päätynyt.

– Se täytyy jättää tekijän ja poliisin väliseksi asiaksi ainakin toistaiseksi. Emme voi kertoa sitä julkisuuteen.

Väisäsen mukaan poliisi tiedottaa kahvin sisältämästä aineesta myöhemmin, mikäli tutkinnoissa edetään.

– Jos asiat menevät siihen suuntaan niin kerromme.

Tapausta tutkitaan pahoinpitelynä ja huumausainerikoksena.

Yle uutisoi aiemmin tällä viikolla, että Savonlinnan Postin työntekijöille on järjestetty kriisiapua sairastumistapauksien vuoksi.

– Työntekijät ovat onneksi olleet hyvin rauhallisia eivätkä ole oireilleet. Työterveyshuollon kanssa olemme pitäneet yhteisiä tilaisuuksia. Ja pidämme vielä tästä eteenpäinkin. Saattaahan tämä tietenkin mieltä painaa, joten työterveyshuollon ammattilaiset tukevat henkilöstöä, Postin turvallisuuspäällikkö Heikki Horn kertoi Ylen haastattelussa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme