Mainos
Mainos

Kuka oli itkuinen tyttö skeittipuistossa? Poliisi etsii seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi joutunutta tyttöä Kauniaisissa

Poliisi tutkii lauantaina Kauniaisissa skeittipuiston lähellä tapahtunutta lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä.

Epäilty rikos tapahtui Kauniaisissa Kirkkotiellä, skeittipuiston läheisyydessä noin kello 19.30 aikaan sunnuntaina.

Tapaus tuli poliisin tietoon, kun sivullinen henkilö oli havainnut skeittipuistossa itkuisen, noin 12-13-vuotiaan vaaleahiuksisen tytön.

Epäillyllä oranssi takki

Tyttö oli kertonut henkilölle tapahtuneesta ja tuntomerkeistä, jonka mukaan miehellä oli yllään oranssi takki. Poliisi löysi rikoksesta epäillyn tapahtumapaikan läheisyydestä. Poliisin mukaan epäilty teko tapahtui hieman puiston sivussa, mutta itse puistossa oli tapahtuma-aikaan ollut muitakin lapsia.

– Jos joku on nähnyt miehen siellä, oranssi takki on kyllä kiinnittänyt huomion. Kaipaamme havaintoja; jos joku on nähnyt jotain tai tehnyt havaintoja itse teosta, tutkinnanjohtaja, komisario Jyrki Kallio Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselta toteaa.

Tyttö oli kuitenkin poistunut jo paikalta, eikä hänen henkilöllisyytensä ole poliisin tiedossa.

"Olisi tärkeää saada yhteys asianomistajaan"

Poliisi on vaitonainen siitä, mitä tytölle epäillään tapahtuneen. Tiedossa ei ole, että tytöllä olisi ollut ainakaan näkyviä fyysisiä vammoja tapahtuneesta.

– Asianomistaja oli kertonut puistossa olleelle henkilölle siitä, mitä oli tapahtunut, mutta poliisi ei ole pystynyt sitä vahvistamaan. Se on tässä vaiheessa niin kuin toisen käden tietoa. Olisi hyvin tärkeää saada yhteys asianomistajaan, Kallio korostaa.

Poliisi pyytää tyttöä tai hänen vanhempiaan ottamaan yhteyttä Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle p. 0295 413 031. Lisäksi asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtuman nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin p. 0295 413 031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Poliisi tutkii tapahtunutta lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.


Juttua täydennetty kello 10.15 tutkinnanjohtajan kommenteilla. Jutussa oli aiemmin ilmoitettu virheellinen puhelinnumero, juttua täsmennetty kello 13.31.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme