Mainos
Mainos

Kuka pahoinpiteli miehen Helsingin keskustassa? Poliisi pyytää tunnistamaan tämän miehen

Helsingin poliisi pyytää yleisöltä apua miehen tunnistamiseen pahoinpitelytapauksessa. 

Pahoinpitely on tapahtunut jo marraskuun alussa, 7. marraskuuta Helsingin keskustassa Keskuskadulla. Pahoinpitely tapahtui aamuyöllä, kun ravintolan edustalla tuntemattomaksi jäänyt mies tönäisi keski-ikäisen uhrin maahan. Uhri löi päänsä kaatuessaan ja loukkaantui vakavasti. 

– Valvontakameratallenteesta näkyy, kuinka uhri poistui ravintolasta aamuyöllä Keskuskadulle, kun ravintolan edustalla odottanut mies lähti yhtäkkiä tulemaan häntä kohti ja kaatoi tämän maahan ylävartaloon tönäisemällä, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Toni Uusikivi Helsingin poliisilaitokselta tiedotteessa.

Poliisin mukaan uhri jäi tönäisyn jälkeen makaamaan maahan ja epäiltyjä tekijä juoksi pakoon Kaivokatua pitkin Ateneumin edustalle, josta hän hyppäsi taksiin.

Poliisi ei ole omien tutkimustensa kautta onnistunut tunnistamaan miestä ja jakaa siksi julkisuuteen valvontakamerakuvan epäillystä. Poliisi pyytää vinkkejä miehen tunnistamiseksi puhelinnumeroon 0295 47 1057 tai 0295 417 931 (ympäri vuorokauden) tai sähköpostiin analyysi.helsinki(at)poliisi.fi.

Poliisi tutkii tapausta tällä hetkellä pahoinpitelynä, mutta rikosnimike saattaa vielä muuttua tutkinnan edetessä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme