Mainos
Mainos

Kuka poraa piikkejä autoteille – kuvat vaarallisesta ilkivallasta

Joensuun poliisi tutkii alkuviikosta saamiaan lukuisia ilmoituksia puhjenneista autonrenkaista Kiihtelysvaaran suunnalla. Tiedossa on tähän mennessä seitsemän tapausta, jotka ajoittuvat enimmäkseen pääsiäispyhille.

Viisi tapauksista on sattunut Joensuuväylällä Kiihtelysvaaran ja Heinävaaran välisellä tieosuudella. Tieltä on löytynyt asvalttiin porattuja reikiä, joihin on asennettu metallipiikkejä.

Kaksi piikkeihin ajanutta autoa ei ole poikennut lainkaan Joensuunväylällä, vaan piikkejä on löytynyt myös Joensuun ja Ilomantsin väliseltä tieltä.

Kaikki renkaat puhki

Useimmista autoista on puhjennut molemmat oikeanpuoleiset renkaat. Parista autosta on puhjennut kaikki neljä rengasta. Kaikki ilmoitetut autot ovat olleen henkilöautoja.

Poliisi tutkii vaarallista ilkivaltaa vahingontekoina ja liikenneturvallisuuden vaarantamisina.

Poliisi kaipaa lisätietoja ja havaintoja tapahtuneesta. Pienimmätkin vihjeet ovat tervetulleita, korostetaan poliisista. Vihjeistä voi soittaa lähimmän poliisin numeroon tai hätäkeskukseen numeroon 112.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme