Mainos
Mainos

Kuljettaja sinkoutui ulos autosta ulosajon seurauksena – löytyi 20 metrin päästä

Sisä-Suomen poliisilaitoksen alueella tapahtui eilen illalla kaksi ulosajoa, joiden taustalla epäillään olevan rattijuopumusta. 

Hätäkeskus sai illalla puoli yhdeksän aikaan ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Kuorsumaantiellä Sastamalassa. Tapahtumapaikalla jäljistä päätellen auto oli suistunut kulkusuunnassaan tien oikealle puolelle ja suistuessaan törmännyt sillankaiteeseen.

Auto oli noussut törmäyksen jälkeen kaiteen päälle, kulkeutunut sen yli ja päätynyt lopulta ojan pohjalle. Auton kuljettaja oli sinkoutunut ulos autosta ja hän löytyi noin 20 metrin päästä autosta. Auto vaurioitui pahoin törmäyksessä.

Auton kuljettajaksi osoittautui ulkopaikkakuntalainen 1980-luvulla syntynyt mies. Miehelle suoritettu alkometripuhallus ylitti rattijuopumuksen rajan. Lisäksi miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja hänet oli määrätty ajokieltoon.

Paikalle saapunut sairaankuljetuksen yksikkö toimitti loukkaantuneen kuljettajan sairaalaan jatkotutkimuksiin. Poliisi selvittää tapahtumia liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Vain hetki ennen Koursumaantien onnettomuutta poliisi oli saanut niin ikään ilmoituksen henkilöauton ulosajosta Kämärintiellä Kannonkoskella. Ilmoituksen mukaan auto oli törmännyt ulosajon päätteeksi sillankaiteeseen ja kuljettaja poistui paikalta kävellen Huopanankosken suuntaan.

Poliisipartio tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen noin 100 metrin etäisyydeltä ulosajopaikasta.

Paikkakuntalainen 1950-luvulla syntynyt kuljettaja oli menettänyt auton hallinnan jyrkässä alamäessä sillä seurauksella, että auto suistui oikea etukulma edellä sillankaiteeseen. Miehelle suoritettu alkometripuhallus ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan, jonka johdosta hänet kuljetettiin verikokeisiin.

Kuljettaja ei loukkaantunut törmäyksessä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme