Mainos
Mainos

Kultakaupparyöstön saalis edelleen kateissa

Helsingin koruryöstöstä on pidätetty kolme epäiltyä, mutta kellot ja korut ovat yhä kateissa. Tutkinnanjohtaja Mikko Halme Helsingin poliisista ei kertonut saaliin tarkkaa arvoa mutta luonnehti sitä huomattavaksi.

Kolme naamioitunutta miestä ryösti lauantaina iltapäivällä Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan Westerbackin koruliikkeen aseella uhaten. Saaliin saatuaan ryöstäjät pakenivat eri suuntiin.

Myöhemmin samana päivänä poliisi otti kiinni kolme miestä, jotka olivat maanantaina yhä poliisin huostassa. Poliisin on päätettävä tiistaina puoleenpäivään mennessä, esittääkö se heitä vangittaviksi vai laskeeko vapaaksi.

Vuoden 2005 jälkeen koruliikkeisiin on tehty kahdeksan samantyyppistä ryöstöä, joista osassa saaliit ovat olleet mittavia. Selvinneistä tapauksista viidessä asialla olivat virolaiset ammattirikolliset. Myös Westerbackin liike on ryöstetty aiemmin ja kerran se on joutunut murron kohteeksi.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme