Mainos
Mainos

Kumppanin epäillään murjoneen naisen Orimattilassa

Orimattilalainen pahoinpidelty 55-vuotias nainen on poliisin mukaan hengenvaarassa Päijät-Hämeen keskussairaalassa. Poliisi on pidättänyt törkeästä pahoinpitelystä epäiltynä 48-vuotiaan miehen, joka ehti asua uhrin luona omakotitalossa noin viikon.

Tekijäksi epäilty mies toimitti naisen keskussairaalaan 25. maaliskuuta, mutta pahoinpitelyjen sarja lienee alkanut jo pari päivää aiemmin, kertoo rikoskomisario Esko Heinonen Päijät-Hämeen poliisista.

Lääkärit ilmoittivat rikosepäilyistä poliisille vasta 6. huhtikuuta, kun naisen tila heikkeni selvästi.

Asuntoa oli siivottu väkivallantekojen jälkeen. Poliisi etsintäkuulutti epäillyn ja tavoitti miehen alkuviikosta Joroisista.

Heinonen ei vielä kerro tapahtumista tai motiivista tarkemmin. Epäillyn kuulustelut ovat alkuvaiheessa, eikä murjomisella ole silminnäkijöitä. Uhri on niin heikossa kunnossa, ettei häntä ole voinut puhutella.

Tekijä on poliisin vanha tuttu, mutta ei väkivaltarikosten takia. Hänen vangitsemistaan käsitellään huomenna Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme