Mainos
Mainos

Kuntapoliitikko epäiltynä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Poliisi epäilee kaupunginvaltuutettuna toiminutta joensuulaismiestä pitkään jatkuneesta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hyväksikäyttö jatkui yli viiden vuoden ajan.

Iltalehden mukaan epäilty, 62-vuotias mies oli jäsenenä myös kaupungin nuorisolautakunnassa. Rikostutkinnan aikana mies anoi kuitenkin vapautusta kulttuuri- ja nuorisolautakunnan jäsenyydestä sekä valtuuston varajäsenyydestä. Hän ei kertonut ryhmätovereilleen todellista syytä eroonsa.

Kaupunginvaltuusto myönsi nyt 62-vuotiaaalle eron kaikista hänen kunnallisista luottamustoimistaan alkukesän kokouksessaan.

Mies on ollut vangittuna, mutta nyt hän odottaa oikeudenkäyntiä vapaalla jalalla. Käräjäoikeus on kieltänyt miestä olemassa missään yhteydessä uhreihinsa. Mies on myös matkustuskiellossa.

Iltalehden mukaan mies on kuulusteluissa myöntänyt tekonsa. Juttu tulee esille Joensuun käräjäoikeudessa tämän syksyn aikana.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme