Mainos
Mainos

Kuohun surmaaja jahtasi uhriaan - raha surmien syynä?

Eilisistä Jyväskylän Kuohulla tapahtuneista surmista on saatu lisätietoa. Ampumavälikohtauksessa kuoli kaksi ihmistä. Heidät surmattiin ampumalla ja he kuolivat välittömästi. Poliisin mukaan surmansa saaneet ovat ampujan entinen puoliso ja tämän seurassa ollut mies.

Esitutkinnassa on tähän mennessä selvinnyt, että rikoksista epäilty mieshenkilö on mennyt selvittämään velka-asiaa surmansa saaneen mieshenkilön kanssa entisen vaimonsa omistamalle maatilalle. Epäilty ja miesystävä olivat kohdanneet maalaistalon pihamaalla, missä tapaaminen oli poliisin mukaan edennyt pian käsikähmäksi.

Miesystävä oli paennut sisätiloihin, jonne epäilty oli seurannut häntä. Maalaistalon sisätiloissa epäilty oli kohdannut entisen vaimonsa ja ampui hänet. Miesystävä pakeni ikkunan kautta ulos ja juoksi lähellä sijaitsevan toisen maatilan pihapiiriin. Rikoksesta epäilty seurasi häntä ja surmasi hänet ampumalla.

Rikoksesta epäillyllä ei ole ampuma-aseen hallussapitolupaa surmissa käytettyyn luvalliseen ampuma-aseeseen.

Poliisin mukaan rikoksesta epäilty on syntynyt vuonna 1952, entinen vaimo vuonna 1954 ja miesystävä vuonna 1972.

Tapahtumaa tutkitaan tahallisina henkirikoksina.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme