Mainos
Mainos

Kuopion toriampumista tutkitaan murhana

Poliisi tutkii Kuopion toriampumista epäiltynä murhana ja kahtena murhan yrityksenä.

Teosta epäilty kuopiolainen vuonna -57 syntynyt mies on ensimmäisessä kuulustelussa myöntänyt ampuneensa torilla ja muistaa ampuneensa vanhempaa rouvaa käsiaseella pistoolilla. Hän ei ole kuitenkaan pystynyt kertomaan teolleen mitään motiivia.

Ammuskelun jälkeen mies on kertonut ajaneensa autollaan pois paikalta ja muistaa poliisin ottaneen hänet kiinni.

Epäillyn käytössä oli hänen luvalliset ampuma-aseensa. Poliisin tiedossa ei ole, että hän missään vaiheessa aikaisemmin olisi ollut väkivaltainen. Poliisin tietoon ei ole tullut myöskään mitään muuta sellaista, jonka vuoksi miehen ampuma-aselupia olisi pitänyt ottaa lupaharkintaan. Ampuja myöntää kärsineensä unettomuudesta pitkään, eikä hän enää ole työssä.

Poliisi on päässyt tänään myös kuulemaan toista ammuskelussa haavoittunutta, venäläistä miestä. Turistimatkalla Kuopiossa ollutta miestä on kuulusteltu sairaalassa, mistä hän on päässyt jo pois. Myös hänen seuruettaan on kuultu.

Katso Keimo Lehtiniemen raportti Kuopiosta (Kymmenen uutiset 23.5.2009)

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme