Mainos
Mainos

Kuopiossa surmatuksi epäilty mies tunnistettu – havaintoja autiotalolta kaivataan

Poliisi on tunnistanut miehen, joka löytyi tänä aamuna asumattomasta talosta Kuopion Linnanpellolla. 

Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan vainaja on kuopiolainen vuonna 1977 syntynyt mies. Poliisi epäilee, että mies on kuollut henkirikoksen uhrina, mutta henkirikoksen tekotavasta ei kerrota enempää. Asiaa tutkitaan tappona.

– Kiinteistön huoltomies ilmoitti vainajasta poliisille tänä aamuna. Kyseessä on purkutuomion saanut puutalo, joka on ollut asumattomana marraskuusta lähtien, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Mikko Lyytinen Itä-Suomen poliisilaitokselta.

Uhrin kuolinsyy ja tarkka kuolinaika selviävät myöhemmin oikeuslääketieteellisissä tutkimuksissa. Lyytisen mukaan poliisilla ei ole vielä epäiltyjä, eikä ketään ole kuultu epäiltyyn henkirikokseen liittyen. Parhaillaan poliisi jatkaa teknistä tutkintaa ruumiin löytöpaikalla.

Poliisi kaipaa havaintoja siitä, millaista liikennettä ruumiin löytöpaikan, eli Linnanpellonkatu 30:n ympäristössä on ollut viimeisen viikon aikana. Tiedot alueella liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista tai muista havainnoista tulee ilmoittaa vihjenumeroon 0295 415 232 tai sähköpostilla osoitteeseen: vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi .

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme